sreda, 16. oktobar 2024.

Start Lokalne fondacije Kraljevo u znaku optimizma i dobrog raspoloženja

Objavljeno: 04.10.2024. | autor: KV Novosti -on line Bez komentara

„Lokalna fondacija Kraljevo  ima ulogu  spone između pojedinaca i grupa koje imaju ideju i inicijativu i društveno odgovornih komapnija i pojedinaca koji imaju sredstva,vreme i znanje da te ideje,zajedno, sprovedu u delo.

Tara Seničić

Zadatak Lokalne fondacije Kraljevo je da osnažimo komšije,aktivne građane iz svih mesta sa teritorije našeg   Grada Kraljeva koji žele,da njihov kraj,ulica u kojoj žive postanu bogatije i ugodije mesto za život. Hoćemo da ,do kraja 2025.godine prikupimo 15.000 evra. Trag fondacija iz Beograda koja je ,nama i kolegama iz Kragujevca i Braničevskog okruga poklonila poverenje da budemo osnivači Fondacije , kroz program  „Fondacija našeg kraja – Zajednica se pita!” , dodaće na prikupljeni iznos isto toliko sredstava.

Marija Milićević

To,praktično, znači da bi,krajem 2025.godine, trebalo da raspolažemo sa 30.000 dolara koja će poslužiti našim ciljevima. Zahvaljujući našim donatorina ,mi već sada planiramo da ,najkasnije za petanestak  dana,vratimo našoj zajednici 6.000 dolara,kroz podršku projektima koji budu ispunili uslove prvog Javnog konkursa Lokalne fondacije Kraljevo.

Sa promocije Lokalne fondacije Kraljevo

Ovo su,u najkraćem razlozi osnivanja i ciljevi Fondacije koja je predstavljena javnosti,večeras, u hoteli „Turist“u Kraljevu, a koje su prisutnima ,u ime osnivačkog Tima fondacije, saopštile Tara Seničić i Marija Milićević.

Jedan od dobitnika na Lutiji

Veče promocije koje je okupilo preko pedeset zainteresovanih pojedinaca i predstavnika društveno orgovornih privrednih subjekata iz Kraljeva, proteklo je u dobroj atmosferi čemu je doprinela i Lutrija organizovana sa ciljem da se i na taj način uvećaja osnivački kapital  Lokalne fondacije Kraljevo.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 278

Tagovi: , ,