utorak, 16. jul 2024.

Sezona kupanja na Gradskom bazenu startuje u petak 21.juna

Objavljeno: 19.06.2024. | autor: KV Novosti -on line

Ove kupališne sezone,prvi radni dan Gradskog bazena u Kraljevu,biće u petak, 21. juna od 11.00 do 18.00 i po tradiciji tog dana kupačima se neće naplaćivati karte ,rekao je na današnjoj konfernciji za štampu Srećko Bojanić, direktor Sportskog centra „Ibar“ Kraljevo. Sve neophodne tehničke pripreme da Gradski bazen bude spreman za nastupajuću sezonu su uspešno sprovedene.

Direktor SC Ibar Srećko Bojanić

Prema njegovim rečima ovogodišnje cene cene dnevnih ulaznica od 300 dinara i sezonskih od 4.000 dinara su među najnižim u regionu a omogućeni su i neki drugi dodatni benefiti za roditelje troje i više dece.

Na današnjoj konrerenciji  za štampu povodom otvaranja kupališne sezone Sportski centar „Ibar“ je nagaradio sa sezonskm propusnicama Filipa Trifunovića i Marka Milenkovića koji su nedavno iz hladnog Ibra spasili dvojicu davljenika.

Hrabri mladići Filip Trifunović i Marko Milenković bili su gosti rukovodstva SC Ibar na današnjoj konferenciji za štampu

Kako je danas  najavljeno, besplatne propusnice će dobiti i najbolji kraljevački učenici i studenti, kao i nekoliko udruženja iz našeg grada.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 215

Tagovi: , ,

Komentari su zatvoreni.